fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Rešavanje problema iz oblasti poljoprivrede i isticanje uspešnih ideja i primera dobre prakse jedan je od ciljeva našeg podkasta. Ovde smo da se povežemo i da napravimo zajednicu. 

Ova epizoda sastoji se iz dva dela. U prvom ćete imati priliku da čujete poljoprivredncu i preduzetnicu Draganu Gašić koja je vlasnica firme za preradu i konzervisanje voća. Kao neko ko je tek na početku razvoja svog biznisa, ona će govoriti o izazovima sa kojima se susrela, kao i o tome koliko joj je značajna redovna edukacija.

Kad smo  već kod edukacije, ispred Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i čućete šeficu Upravljačkog tela i načelnicu Odeljenja za upravljanje IPARD programom, Jasminu Miljković. U drugom delu epizode, ona će nam reći nešto više o pogodnostima ovog fonda. 

*Izrada ovog podkasta omogućena je uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Sadržaj podkasta je isključivo odgovornost Smart Ipard organizacije i ne predstavlja nužno stavove USAID-a ili Vlade SAD.