fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

„Marketing je postao mašina za pretvaranje prirodnih resursa u otpad.“

U 230. epizodi Pojačala Ivanu Miniću pridružuje se po drugi put Lazar Džamić u drugoj rundi razgovora, gotovo 200 epizoda kasnije. Lazar Džamić je čovek koji nosi mnogo različitih šešira, ali najpoznatiji je kao vodeći digitalni strateg u svetu i predavač na različitim univerzitetima, edukacijama i radionicama. Njegov fokus ovih dana je na etici u marketingu i svim drugim sferama života.

Ivan i Lazar u ovoj epizodi razgovaraju o razlozima iza Lazarevog odlaska u London, povratka i ponovnog odlaska, pri čemu naglašavaju koliko je bitno i produktivno ponekad napraviti drastičnu izmenu u životu i karijernom putu da biste povratili fokus, pivotirali svoje napore i okrenuli se novim ciljevima i izazovima.

Lazar će nam otkriti svoja mišljenja o tome koje su sve prednosti i mane koje su na neki način urođene ljudima sa naših prostora i koje od njih treba izmeniti i poboljšati da bi se postigao profesionalni uspeh u inostranstvu, a koje se mogu „ispolirati“ i pretvoriti u svojevrsnu supermoć koja inače tek počinje da se uči kao akademska disciplina u svetu biznisa i marketinga.

Na završetku razgovora, Ivan i Lazar okreću se Lazarovim privatnim projektima, planovima i željama za budućnost uz osvrt na već ostvareno. Dotiču se i pitanja etike u marketingu kao i održivosti u domenu elektronskih medija koja u poslednjim godinama klimatske nestabilnosti postaje sve važnije goruće pitanje.

Teme u podkastu:
– Uvod
– Zašto povratak i odlazak?
– Brexit
– Koje rednosti i teme su cilj?
– Razlike u radu između podneblja
– Naše mane i prednosti
– Veština pripovedanja
– Priča Apple brenda
– Dalji rad
– Suba Soba
– Zadovoljan postignutim?
– Etika u marketingu

Podržite nas na BuyMeACoffee: https://bit.ly/3uSBmoa

Pročitajte transkript ove epizode: https://bit.ly/44sUABX

Posetite naš sajt i prijavite se na našu mailing listu: http://bit.ly/2LUKSBG

Prijavite se na naš YouTube kanal: http://bit.ly/2Rgnu7o

Pratite Pojačalo na društvenim mrežama:
Facebook: http://bit.ly/2FfwqCR
Twitter: http://bit.ly/2CVZoGr
Instagram: http://bit.ly/2RzGHjN