fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Jelena Božić, današnja gošća podkasta, već nekoliko godina unazad razvija svoje porodično imanje po principima permakulture, a taj, možemo slobodno reći, životni poziv otkrila je tokom jednog sasvim drugog života koji je vodila u Belgiji.

U ovom interesantnom razgovoru, Jelena nam govori o ljubavi koja je bila glavni razlog odlaska, ali i najveća podrška prilikom povratka, otkrivanju permakulture i svim koracima koje je preduzela kako bi oživela imanje svoje porodice prema njenim principima.

Kako je to imanje postalo Mamin Gaj, zašto ga vidi kao neku vrstu edukativne farme i kako kroz njega pomaže drugima da se okrenu prirodi i pridruže pokretu samoodrživosti, saznajte slušajući najnoviju epizodu Tačka povratka podkasta!

Kao i do sada, razmenom znanja, iskustava i ideja u okviru ovog kanala nastojaćemo da otvorimo nove mogućnosti za dijalog između dijaspore i Srbije, da se povežemo sa povratnicima, ali i strancima koji stvaraju u Srbiji i promovišemo proces cirkularne migracije a kroz priče koje inspirišu i otkrivaju nove horizonte u Srbiji ali i dijaspori.

#TPPodkast #tačkapovratka #CircularMigration #CirkularnaMigracija #permakultura #održivost #dizajn #priroda #poljoprivreda

*

Više o Maminom Gaju saznajte ovde: https://mamingaj.com/

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/tackapovratka

Instagram: https://www.instagram.com/tacka_povratka

Priključite se Viber kanalu „Dijaspora”:  http://bit.ly/3uhSB3w