fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Naš današnji gost, Vuk Velebit, znao je od najranijih dana čime želi da se bavi – politikom. Tokom ovog razgovora opisao nam je svoj razvojni put od studija na Fakultetu političkih nauka i prilike da kao pomoćnik profesora, još za vreme studentskih dana, nauči kako funkcionišu procesi u Narodnoj skupštini, preko studija u Nemačkoj gde je shvatio koliko je važno steći perspektivu posmatranja Srbije i “spolja”, do današnjih dana kada svoju energiju ulaže u jačanje odnosa Srbije i Amerike u okviru nove Pupin inicijative, čiji je suosnivač i izvršni direktor.

Šta ga je navelo da se bavi odnosima između baš ove dve zemlje, kako ga je čuveni Mihajlo Pupin inspirisao u tom nastojanju i zašto smatra da je ključno podsticati cirkularnu migraciju, saznajte u najnovijoj epizodi Tačka povratka podkasta!

Kao i do sada, razmenom znanja, iskustava i ideja u okviru ovog kanala nastojaćemo da otvorimo nove mogućnosti za dijalog između dijaspore i Srbije, da se povežemo sa povratnicima, ali i strancima koji stvaraju u Srbiji i promovišemo proces cirkularne migracije a kroz priče koje inspirišu i otkrivaju nove horizonte u Srbiji ali i dijaspori.

#TPPodkast #tackapovratka #CircularMigration #CirkularnaMigracija #incijativa #Pupin #promene
*
Više o Pupin inicijativi pročitajte ovde: https://pupin.org/
*
Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/tackapovratka
Instagram: https://www.instagram.com/tacka_povratka

Priključite se Viber kanalu „Dijaspora”: http://bit.ly/3uhSB3w