fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Dobrodošli u još jednu prosvjetljujuću epizodu Spotlight Podcast-a. U ovom zadivljujućem nastavku imali smo privilegiju da ugostimo Sabinu Kovačić, renomiranog OLI integrativnog psihodinamskog trenera i učitelja svjesnosti sa prestižnog Instituta za razvoj svjesnosti (IN-ME) u Berlinu.
🔗 Zapratite Sabinu na Instagramu: @sabina.kov.psihodinamika

Da li vas strahovi sprečavaju da živite svoj život punim plućima? 🤔 Uključite se dok zaranjamo duboko u carstvo strahova i osnaživanja sa našom nevjerovatnom gošćom, Sabinom. 💪

🌱 Pobjediti strah od smrti – koji se često naziva kraljem svih strahova. Steknite novu perspektivu o tome kako razumjevanje i suočavanje sa ovim strahom može dovesti do transformacije.

🌐 Kretanje kroz strahove modernog doba: Od anksioznosti izazvane društvenim mrežama do kompleksnih strahova povezanih sa partnerskim odnosima, porodičnom dinamikom i akademskim aktivnostima, pričamo o ključnim strahovima našeg vremena.

🌳 Korijeni straha: Istražite prijeklo straha i kako se on oblikuje u našim umovima. Otkrijte strategije za identifikaciju, procesuiranje i konačno prevazilaženje ovih strahova, što vodi ka svijesnijem životu.

🧠 Emocionalna inteligencija: otkrivamo koncept emocionalne inteligencije – šta ona zaista znači i kako njeno kultivisanje može obogatiti vaše lično putovanje.

🌈 Putovanje ka samootkrivanju: Steknite uvid u duboki proces kontinuiranog samopoboljšanja. Sabina djeli svoju stručnost u trajnom radu na sebi, bacajući svijetlo na put ka izliječenju i rastu.

💔 Liječenje trauma iz djetinjstva: Otkrijte moć rešavanja trauma iz detinjstva i ulogu koju one imaju u oblikovanju naših strahova i ponašanja.

🎉 Bez obzira da li želite da pobedite svoje strahove ili jednostavno želite da obogatite svoje razumevanje ljudske psihe, ovu epizodu morate da poslušate!

🔊 Ne zaboravite da lajkujete, pretplatite se i djelite da biste širili mudrost i inspiraciju. Ostanite sa nama za razgovore koji podstiču na razmišljanje i koji osvetljavaju put ka svijesnijem i osnaženijem životu. 🌟

Povežite se sa nama na Instagramu da vidite svijet iz reel perspektive. Vaše putovanje ka osnaživanju počinje sada! 🌈✨