fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Гегата е во дослух со природата, си ја носи в џеб и ја густира низ ателјето… Потоа ја насликува за да нѐ обликува сите ние што ја гледаме. Има лесен од и убава реч, а тоа е доволно за да се биде скромен и да се живее низ уметноста и сликањето, но и да се работи низ неа и за неа.

Донации

https://www.buymeacoffee.com/prilep4anec