fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Podcast Artikulakcija / Jelena Grubor -profesorica na Akademiji umjetnosti u Banjaluci

Dobri ljudi, u zadnjoj epizodi prve sezone Artikulakcija podkasta ugostili smo Jelenu Grubor, profesoricu sa Akademije umjetnosti u Banjoj Luci, i na taj način zatvorili krug koji su u julu ove godine započeli upravo njeni studenti Andrea Aleksić i Marko Tomić.

Sa Jelenom smo pričali o njenim studentima, projektima na kojima radi zajedno sa njima, o njenim privatnim projektima, interesovanjima, o razvoju smjera grafičkog dizajna na Akademiji umetnosti u Banjoj Luci, planovima za narednu godinu ali i o još mnogo zanimljivih stvari koje možete čuti ukoliko poslušate čitavu epizodu.

Jelena Grubor rođena je 1987. godine u Gradišci. Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Banjoj Luci. Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu 2011. godine i stekla zvanje diplomiranog arhitekte unutrašnje arhitekture (master dizajna enterijera i namještaja). Master akademske studije završila na Akademiji umetnosti Unverziteta u Novom Sadu (Primenjene umetnosti i dizajn, Utilitarna grafika) i na Šumarskom fakultetu Univerziteta u Beogradu (Prerada drveta, Oblikovanje proizvoda od drveta).

Uživajte!