fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi SPOTLIGHT Podcast-a u goste nam je došao Milan Maglov. Pričali smo o digitalnom marketingu, influensingu, prednostima i nedostacima života na javnoj sceni i svim izazovima koje takav jedan život nosi sa sobom.

Milan Maglov jedan je od najpoznatijih marketing gurua na Balkanu. Pored teorijskog znanja koji je stekao iz oblasti marketina, može da se pohvali radom u nekim od poznatijih marketinških agencija u Srbiji, poput Smart media, Trumpet i DNA Communications. Kako se to u marketinškoj branši kaže, vodio je akaunte renomirah brendova i kompanija poput Japan Tobaco International, Telenor, Maxi, Tempo, Adidas, Samsung, GSK, Vojvođanska banka, Aleva i mnogih drugi.

Za sebe, u dosta šaljivom (mada nadasve istinitom) žargonu, kaže da bi njegovi roditelji više voljeli da im je sin bio ljekar ili inženjer, a ne ovako da mu po čitav dan 200.000 ljudi prati privatni i poslovni život.

Pričao nam je o svojim počecima, idejama, izazovima. Pomenuo je „Dnevnu dozu kreativnosti“, konkurenciju, kako se izboriti sa sopstvenim očekivanjima i onim koje okolina ima od vas. Pričao nam je šta to danas podrazumjeva pod influensingom i koliko je zaista rada neophodno da bi bio uspješan, recimo, travel ili food blogger.
Uživajte!

🎙O nama:

Misija ovog regionalnog obrazovnog podkasta jeste da osvijetli brilijantne karijere studenata, preduzetnika, istraživača i inventora koji u tišini svog doma, daleko od očiju javnosti, kreiraju sjajne stvari. Cilj Spotlight Podcast-a je međugranična saradnja i kreiranje platforme za networking i stratešku saradnju na svim naučnim poljima. Takođe, sa akademskog nadograđivanja i internacionalnog iskustva polako i stidljivo pokrećemo teme ličnog i profesionalnog razvoja podstičući proaktivnost i preduzetnički duh. U martu 2022. god. smo snimili prvu epizodu i od tada, na našu sreću, entuzijazam i zadovoljstvo, znamo samo za uspjeh.

Voditelj, snimatelj, montažer i izvšni producent je Janko Škuletić, koji je nakon desetogodišnje karijere u oblasti investicija i saradnje sa investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bliskog istoka, kao i karijere u bankarstvu, odlučio da se posveti obrazovanju i danas je jedan od vodećih agenata za studentsku mobilnost u regionu Zapadnog Balkana.