fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Slobodan Spasović je osnivač i generalni direktor kompanije Cini, koju je još 1977. godine pokrenuo kao zanatsku radionicu za pružanje usluga u galvanotehnici. Proizvodni portfolio kompanije danas obuhvata bimetalne radijatore, radijatore za kupatilo/sušače peškira, električne radijatore, električne grejače za radijatore i sušače peškira, a svoje proizvode izvoze na tržišta Švedske, Danske, Nemačke, Velike Britanije, Poljske, Češke, Italije, Švajcarske, Grčke, Bugarske, Rusije, Ukrajine, Kazahstana i zemalja u okruženju.

Proizvodi su originalni i u potpunosti razvijeni unutar kompanije CINI, a sam Slobodan ima 13 registrovanih patenata. Jedno od mnogobrojnih priznanja koje se izdvaja iz istorije kompanije je Ginisov rekord za „Najveći radijator na svetu”, koji je napravljen u sklopu obeležavanja 30 godina postojanja kompanije, a koji je bio dimenzije 6×6 metara, povezan sa svom potrebnom opremom kako bi bio u funkciji grejanja.

Kako je izgledalo pokrenuti privatnu radnju krajem sedamdesetih u uslovima kada je bilo maksimalno dozvoljeno da kao privatnik imate 40 m2 prostora i 5 radnika i kada su ljudi govorili za njegovu majku „Jadna Anđa, školovala sina, a on otišao u privatnike“, kako je uspevao da i pored državnih ograničenja ima rast u tom periodu, kako je bilo poslovati u vreme inflacije, ratova, sankcija i bombardovanja u toku devedesetih, kako su projom testirali kvalitet proizvoda, kako izgleda proces tranzicije sa dvoje dece koje ima, koji su izazovi koje tranzicija donosi i još mnogo neverovatnih priča, mudrosti i iskustava od čoveka koji ima 43 godine u preduzetništvu, Slobodana Spasovića.