fbpx

Darko Mirković je osnivač i direktor firme Alterna International, koja je nosilac Master licence za programe razvoja poslovnih veština „Brian Tracy Global“ za područije ex Jugoslavije i ogroman broj banaka, osiguravajućih kuća i kompanija sa tih prostora, angažuje Darka da bi unapredili svoje zaposlene, kao i svoje poslovanje.

Darko je rođen u malom mestu, gde je proveo detinjstvo i školovanje, na kratko se otisnuo u Ameriku, ali se 2005. godine preselio u Begrad, gde je dobio svoj prvi posao u banci. Seća se da mu je, kada je nakon nekog vremena dobio stalno zaposlenje u istoj, majka rekla: „E, sad samo ćuti.“.

Ipak, Darku preduzetničku duh nije dao mira. Obzirom da je bi jako dobar prodavac, banka ga je angažovala da obučava druge ljude u ekspoziturama svome umeću. Shvativši kroz taj rad da uživa u edukaciji drugih, kao i da ljudi vole da ga slušaju, Darko odlučuje da se otisne u preduzetničke vode radeći upravo ono što voli. Iako je, kako sam kaže, u početku bi sam sebi najveća prepreka, Darko konstantnim radom na sebi uspeva da se poboljšava, pa mu, kao ogromna potvrda za njegov dotadašnji rad, u 2016. godini stiže ponuda za partnerstvo sa čuvenim Brajanom Trejsijem.

Zašto su ciljevi bitni, kako da promenimo sopstveni softver, šta je struktogram i koje boje kod vas preovladavaju, kako da prodajete bolje i efektivnije, kao i o mnogim drugim temama, od čoveka koji je krenuo iz jednog malog mesta, prevalio do sada ogroman put i toliko radio na sebi i svojoj veštini, da će ove godine održati predavanje u Hjustonu za svih 250 poslovnih trenera iz celog sveta, koji rade u sistemu Brajana Trejsija.

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *