fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi podkasta SPOTLIGHT imali smo veliko zadovoljstvo da po drugi put ugostimo našu drugaricu i velikog podržavaoca ovog podkasta, Divnu Milovanović. Divna je psihološa savjetnica, liderka misli i influenserka. Njena razgrati mreža prevashodno pripadnica ženskog pola prožima se kroz sve platforme i društvene mreže. Najveći uticaj ostvaruje na Instagramu i YouTube-u.

Pridružite nam se dok istražujemo zanimljivo pitanje: „Da li bismo želeli da nam se uspeh desi u vezi ili dok smo sami?“ Divna nas kao i do sada vodi kroz ovu otvorenu temu koja pruža obilje prilika za razmišljanje i dijalog.

Kroz opuštenu brainstorming sesiju, razgovaramo o prednostima i izazovima uspeha u vezi, ali i o onima koje donosi samostalno postizanje ciljeva. Kako balansirati ljubav i karijeru? Da li je moguće postići harmoniju u oba aspekta života? Divna deli svoja zapažanja i iskustva iz rada sa parovima i pojedincima, kako bismo zajedno produbili razumevanje ove kompleksne teme.

Očekujte otvoren i iskren razgovor koji će vas navesti na razmišljanje o sopstvenim željama, ciljevima i očekivanjima u ljubavnim i profesionalnim sferama života. Pridružite nam se i učestvujte u diskusiji!