fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Zdrava Priča 017 – Obrazovanje, vaspitanje, koreni – Nj.K.V. Princeza Ljubica Karađorđević

Naš rad možete podržati i putem platforme Patreon: /zdravapricasadolores

Sponzorska podrška epizodi:

Waterdrop: https://waterdrop.rs/

Kompanija sa jednostavnom filozofijom: da pijemo više vode i izbacimo plastiku iz upotrebe. Nude spektar različitih ukusa kockica koje se ubacuju u vodu, kao i boca od nerđajućeg čelika.

Crux pure. https://cruxcollagen.com/

Kompanija sa čvrstim vrednostima po pitanju sastavu svojih proizvoda. Trenutno u asortimanu imaju 100% goveđi kolagen, bez aditiva, bez šećera, bez glutena i bez alergena, u pakovanju od 30 kesica, za mesec dana upotrebe.

US POLO ASSN. https://www.uspoloassn.rs/

Brend koji se drži filozofije „spore mode“ i kvalitetnih materijala, vodeći se vanvremenskim stilom, a ne trendovima. U svom asortimanu imaju ponudu za celu porodicu i Zdravu priču su podržali u vidu odeće koju nosi Dolores.

Nj.K.V. princeza Ljubica Karađorđević je magistar farmacije. Završila je Farmaceutski fakultet u Beogradu, a od 2014. godine bavi se stručnim pisanjem i digitalnim marketingom u oblasti zdravstva. Zajedno sa svojim suprugom, princom Mihailom Karađorđevićem Fondaciju „Koreni“, koja je osnovana 2019. godine: kao formalizovan napor da podrže najvredniji resurs koji naša Srbija ima, a to su deca i mladi ljudi.

Link fondacije: https://korenifoundation.org/

Produkcija: Procast Media


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.