fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Zdrava Priča 016 – TATE PSIHOLOZI: Dragan Ilić i Miša Stojiljković

Naš rad možete podržati i putem platforme Patreon: https://www.patreon.com/zdravapricasadolores/

Sponzorska podrška epizodi:

Waterdrop: https://waterdrop.rs/

Kompanija sa jednostavnom filozofijom: da pijemo više vode i izbacimo plastiku iz upotrebe. Nude spektar različitih ukusa kockica koje se ubacuju u vodu, kao i boca od nerđajućeg čelika.

Crux pure. https://cruxcollagen.com/

Kompanija sa čvrstim vrednostima po pitanju sastavu svojih proizvoda. Trenutno u asortimanu imaju 100% goveđi kolagen, bez aditiva, bez šećera, bez glutena i bez alergena, u pakovanju od 30 kesica, za mesec dana upotrebe.

US POLO ASSN. https://www.uspoloassn.rs/

Brend koji se drži filozofije „spore mode“ i kvalitetnih materijala, vodeći se vanvremenskim stilom, a ne trendovima. U svom asortimanu imaju ponudu za celu porodicu i Zdravu priču su podržali u vidu odeće koju nosi Dolores.

Biografije gostiju:

Dragan Ilić i Miša Stojiljković su psiholozi, očevi i radnici u medijima preko 25 godina.

Miša je autor projekta „Tata ti si lud“, koji je prvo bila radijska emisija, zatim televizijska. Kasnije je radio i grupe podrške sa tatama, pod nazivom „Tate na točkovima“. Ima predivnu priču o tom projektu, koje je poput istraživanja o tome kako su nam tate i deke, jer je obuhvatio stotine očeva i slušao njihova iskustva kroz razgovore.

Dragan Ilić, pored svoje radijske karijere, već nekoliko godina vodi razgovore „Kafa sa psihologom“, gde svoje osnovno obrazovanje neguje, ali se psihologija pojavljuje i kroz sve drugo što radi. Autor je radijskog jutarnjeg programa „Buđenje“ i od početka je u sastavu večernje emisije „4 i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“. Veruje da je psihologija sada više nego ikad potrebna da bude u medijima zastupljena, ali i da je važno da prepoznamo i manipulaciju istom.

Razgovarali smo o počecima roditeljstva, o tinejdžerskom uzrastu, o autoritetima, o velikom „ne“ koje mora da se vežba kod kuće, o „odlasku i vraćanju“ dece, o krizama, o Ribnikaru, o akušerskom nasilju, o sistemu i o još mnogo toga.

Svi učesnici na snimanju, nisu primetili da je prošlo 2 sata razgovora.

Uživajte i radujemo se vašim prvim utiscima. ♥️

Produkcija: Procast Media

#zdravaprica


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.