fbpx

Remarker

Hosted ByVladimir Cerić, Biljana Srbljanović, Vukoman Strnjačević, Mia David

REMARKER je novi medij.
REMARKER podstiče kritičku debatu o ključnim društvenim pitanjima.
REMARKER odgovorno analizira činjenice.
REMARKER preispituje fenomene savremenog društva.
REMARKER brani demokratiju, slobodu izražavanja i pravo na kritiku.
REMARKER informiše i obrazuje nove generacije.
REMARKER podstiče upotrebu i razvoj novih tehnologija u oblasti medija.

ZADOVOLJSTVO U TEKSTU – Turbo folk me je naterao

U specijalnom novogodišnjem izdanju podkasta “Zadovoljstvo u tekstu” u epizodi “Turbo folk me je naterao” autori govore o domaćoj, televizijskoj, hit seriji “Jutro će promeniti sve”. Serija prati sudbine manje grupe prijatelja Saše (Isidora Simijonović), Ljube (Andrija Kuzmanović), Filipa (Nikola Rakočević) i Anđele (Jovane Stojiljković) koje muči usamljenost, nesnađenost, lova, ljubav…

“Jutro” je po mnogo čemu drugačije u poređenju sa domaćom produkcijom na koju smo navikli, zbog tema kojima se bavi, rušenja tabua, saundtreka… na kraju, vratila je mlađu publiku pred televizore u određeno vreme (da gleda domaći igrani program).

Šta očarava, a šta nervira u “Jutru”, sa čime se (ne)identifikuju Biljana Srbljanović (Biljana Keller) i Vladimir Cerić (Synth Synthetic)?

Na početku današnjeg podkasta imamo i malo iznenađenje, poslušajte petominutni insert iz podkasta “Zadovoljstvo u podkastu” naših dragih slušalaca Jelene, Biljane, Darka i Srbislava! Hvala što nas pratite! Šerujte i šaljite komentare, mnogo nam znači!

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *