fbpx

ZADOVOLJSTVO U TEKSTU – Lions and Tigers and Bears

U novoj epizodi Remarkerovog podkasta „Zadovoljstvo u tekstu“, pod nazivom „Lions and Tigers and Bears“ Biljana Keller i Vladimir Cerić, govore o Netflix-ovoj dokumentarnoj mini-seriji koja je postala globalni hit: „Tiger King: Murder, Mayhem and Madness“.

U bizarnom, senzacionalnom, perverznom svetu vlasnika privatnih parkova za „velike mačke“ koji autori dokumentarca prikazuju, malo je prostora dato ovim životinjama, a znatno više njihovim vlasnicima željnih profita i slave. Oni po svaku cenu, uvredama, tužbama i pokušajem ubistva pokušavaju da se reše svojih protivnika, kako bi potrošači mogli da se slikaju s tek rođenim tigrićima i lavićima na rođendanima, momačkim i devojačkim večerima, privatnim žurkama… Serija u prvi plan stavlja Džoa Egzotika, vlasnika privatnog parka iz Oklahome i Kerol Beskin, vlasnicu azila iz Floride, njihov medijski i pravni rat…

Uživajte u još jednoj epizodi koja je snimana „na daljinu“. Hvala što komentarišete, šerujete i volite naš podkast – mnogo nam to znači!

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *