fbpx

U novoj epizodi Remarkerovog podkasta „Zadovoljstvo u tekstu“, pod nazivom „Kalendar za seks“ Biljana Keller i Vladimir Cerić, govore o mini-seriji „Little Fires Everywhere“.

Novinarka i uticajna predstavnica lokalne zajednice, Elena Ričardson (Ris Viderspun) priča telefonom u svom autu, dok ne primeti da u starom ševrolet ševetu žive dve žene. Istog popodneva, umetnica, Mia Voren (Keri Vašington) i njena ćerka Perl Voren (Leksi Andervud) se useljavaju u Eleninu kuću, koju im sa popustom na kiriju i bez godišnje ugovorne obaveze daje u najam. Za vreme porodične večere Elena o svojoj odluci da kuću izda nepoznatoj ženi bez preporuka prošlih stanodavaca kaže: „Znate šta mi je prijalo – da pomognem…“ Od ovog trenutka pa nadalje, životi Mie i Elene kreću neobičnim putem ako niste gledali „Nevine laži“.

Zbog čega vam se sviđa ili ne sviđa ova mini-serija? Ako ste čitali knjigu „Na sve strane mali požari“ i gledali seriju, koji tekst vam je pričinio veće zadovoljstvo? Koji bi alternativni naziv ove epizode podkasta mogao da bude?

Hvala što volite, šerujete i komentarišete naš podkast, mnogo nam znači!

Dizajnerka zvuka: Lidija Mirović

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *