fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Milica Novkov je direktor i osnivač konsultantske kuće TIM Centar. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

Poseduje zvanje REiKBT psihoterapeut u okviru Albert Elis Instituta iz Njujorka. Zvanje trener dobila je u okviru univerzitetskih studija “Leadership and Development”, Fakulteta za edukaciju i komunikaciju u Švedskoj. Sertifikovani je stručnjak za analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta.

Milica je sertifikovani trener sa preko petnaest godina iskustva u vođenju treninga iz oblasti komunikacija, upravljanja stresom, emocionalne kompetencije, liderskih veština, timskog rada, radne efikasnosti motivacije i drugih.

Značajna iskustva stekla je u nevladinom sektoru gde je realizovala i učestvovala u projektima podrške mladima, unapređenju mentalnog zdravlja i razvoju civilnog društva. Tokom svog dugogodišnjeg rada, koordinisala je i organizovala veliki broj međunarodnih projekata i konferencija.

Nakon volonterskog i rada u nevladinom sektoru upustila se u preduzetničke vode i od 2005. godine sa grupom prijatelja pokrenula je TIM centar gde su polako gradili i širili svoju priču korak po korak. U okviru TIM centra Milica najviše voli da razvija nove usluge, podstiče i mentoriše nove kolege… Vodi se idejom da su konstantno učenje i lični razvoj obavezni za sve one koji žele da pokrenu i razviju svoj biznis. Zato rado pomaže mladima na tom izazovnom putu.

Tim Centar je danas respektabilna konsultantska kuća za ljudske resurse koja neguje kreativan pristup u rešavanju svakog ličnog, timskog i organizacijskog problema. Sve usluge su im prilagođene klijentima “po meri”, jer samo tako mogu da dođu do rezultata koji ti klijenti i traže.

Milica je zaljubljena u kampovanje, putovanja, more i avanture. Redovna je na pozorišnim predstavama i gradskim koncertima svih vrsta. Posvećeno gaji svoje povrće i začinsko bilje, a u tom poduhvatu joj rado pomaže mali, plavi sin.

Početna

https://www.instagram.com/tim_centar/

https://www.linkedin.com/in/milica-novkov-25087989/

– – –  💳  Podržite podkast:

https://www.patreon.com/ivancosic

https://paypal.me/ivancosic

🔗  Pridružite se networking grupi:

https://www.facebook.com/groups/josgrupajedna

Podrži život – pošalji SMS na 5757

– – –  ☕️   Sponzorstvo:

Prvi sponzor podkasta je Beanz kafa. Beanz želi da bogat svet kafe učini pristupačnim svima nama. Njihovu ponudu možete pogledati na linkovima ispod.

https://beanzcafe.co.rs/

https://www.instagram.com/beanzcafe_serbia

https://www.facebook.com/BeanzCafeSerbia/

– – –

Drugi sponzor podkasta je MVP Workshop, studio u kojem se istražuju i kreiraju neka od najnaprednijih blockchain rešenja. Centrala je u Beogradu, ali su Remote first kompanija. Stalno su u potrazi za novim ljudima, zaposlenima i partnerima, tako da ako želite da kreirate budućnost – kontaktirajte ih!

Web 3.0 Venture Builder

Careers

– – –

Još podkast jedan je podkast Ivana Ćosića u kojem sa svojim prijateljima razgovara o aktuelnim stvarima iz svakodnevice i poslovnog okruženja.

JPJ Tim:

Marko Vasković https://www.instagram.com/marko_vaskovic/

Hana Kazazović https://cyberbosanka.me/

– – –  👍  Društvene mreže

[ i ] https://www.instagram.com/jospodkastjedan/

[ f ] https://twitter.com/jospodkastjedan/

[ t ] https://www.facebook.com/jospodkastjedan/