fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U drugoj epizodi podkasta Vesele 80e sa „Đurom PIP POP“, gost Vladimira Đurića Đure je reditelj, scenarista, producent i muzičar Milutin Petrović.  

Milutin Petrović je poznati filmski i televizijski reditelj, muzičar, scenarista, autor brojnih članaka i knjiga i profesor.  

Sa Vladimirom Đurićem Đurom osnovao je bend Heroji, koji je nažalost izbacio samo dva EP izdanja i jedan album, ali su iza sebe ostavili hitove koji su se vrteli nebrojeno puta na radio stanicama, pre svega „Kiza Rock“.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Web: https://citymagazine.danas.rs/ 

Facebook: https://www.facebook.com/CityMagazineBelgrade

Instagram: https://www.instagram.com/citymagazine_rs/

Twitter: https://twitter.com/citymagazine

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCLcyawo_6umm2xHpJzDw6cA

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

City Magazine je besplatni magazin za urbani životni stil koji već 13 godina uspešno izlazi u Srbiji.

Tiraž od 60.000 primeraka koji se distribuira na prestižnim lokacijama Beograda, Novog Sada, Niša i drugih srpskih gradova čini ga najčitanijim štampanim magazinom na ovim prostorima.

Sajt www.citymagazine.danas.rs donosi iste teme kao i magazin (kultura, moda, gastronomija, putovanja, nove tehnologije, gradske priče…), samo u mnogo većem broju. Sa više od 120.000 otvorenih stranica dnevno jedan je od najposećenijih lifestyle web portala u Srbiji.