fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Nikola Maravić je globalni marketing direktor u kompaniji Carlsberg. Na globalnom nivou zadužen je za brend Kronenbourg 1664. Živi na relaciji Kopenhagen – Beograd – ostatak sveta. Karijeru je započeo odmah nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Beogradu, a pre Carlsberga zapaženu međunarodnu karijeru je ostvario u kompaniji British American Tobacco.

Nikola Maravić je riznica međunarodnog poslovnog iskustva. Od živahnih beogradskih ulica do pijaca u Bukureštu, tempa Londona i inovativnog duha Kopenhagena, Nikolino putovanje obuhvata kontinente i kulture. Kroz karijeru je napredovao u različitim ulogama u inovacijama, brendovima i trgovinskom marketingu, navigaciji po lokalnim, regionalnim i globalnim pejzažima.

Nikola uvećava tržišni udeo brendova koje vodi spajajući kreativno pripovedanje sa strateškom preciznošću i inspirišući timove širom sveta da budu hrabri i pomeraju granice onoga što je moguće u svetu vrhunskih brendova.

https://www.linkedin.com/in/nikola-maravic-dk/

– – –  💳  Podržite podkast:

https://www.patreon.com/ivancosic

https://paypal.me/ivancosic

🔗  Pridružite se networking grupi:

https://www.facebook.com/groups/josgrupajedna

Podrži život – pošalji SMS na 5757

– – –  ☕️   Sponzorstvo:

Prvi sponzor podkasta je Beanz kafa. Beanz želi da bogat svet kafe učini pristupačnim svima nama. Njihovu ponudu možete pogledati na linkovima ispod.

https://beanzcafe.co.rs/

https://www.instagram.com/beanzcafe_serbia

https://www.facebook.com/BeanzCafeSerbia/

– – –

Drugi sponzor podkasta je Scandinavian Design Centar, koji osmišljavaju idejna rešenja za Vaš radni prostor sa proizvodima koji su nastali u Skandinaviji s ljubavlju.

https://scandinaviandesign.center/

https://www.instagram.com/scandinavian_design_center/

https://www.facebook.com/scandinaviandesign.center/

Naručite sjajne proizvode za brijanje i negu brade uz promo kod JPJ15 od mojih prijatelja https://www.groomingmasters.rs/

– – –

Još podkast jedan je podkast Ivana Ćosića u kojem sa svojim prijateljima razgovara o aktuelnim stvarima iz svakodnevice i poslovnog okruženja.

Podrška:

Hana Kazazović https://cyberbosanka.me/

– – –  👍  Društvene mreže

[ i ] https://www.instagram.com/jospodkastjedan/

[ f ] https://twitter.com/jospodkastjedan/

[ t ] https://www.facebook.com/jospodkastjedan/