fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

🎧 Varljivo leto: šta kada nevreme poremeti komunikacije? | TeleSrbija podcast 🎧

U ovoj epizodi TeleSrbija podcasta, Dijana i Milan pričaju o tome kako jake oluje i ekstremni vremenski uslovi utiču na telekomunikacione mreže. Bez obzira na to gde se nalazite, verovatno ste već iskusili posledice nevremena na vašu komunikaciju – prekidi signala, problemi sa internet vezom, i ponekad potpuni gubitak usluge.

Ali, šta se tačno dešava u pozadini kada oluja pogodi našu telekomunikacionu infrastrukturu? Koji su organizacioni i logistički izazovi sa kojima se telekomunikacione kompanije suočavaju? Koje preventivne mere preduzimaju i koliko brzo operatori mogu reagovati kada se nevreme zaista dogodi?

U svetlu sve učestalijih ekstremnih vremenskih uslova, razgovarali smo o tome šta operatori mogu preduzeti kako bi njihove mreže postale otpornije i pouzdanije u budućnosti. Takođe smo razgovarali o tome na šta korisnici treba da obrate pažnju kako bi zaštitili svoj signal tokom nevremena.

Ne propustite našu novu epizodu, i obavezno se pretplatite na naš kanal i aktivirajte zvonce da ne biste propustili nijednu novu epizodu TeleSrbija podcasta!

Voditelji

Milan Kragujević je glavni i odgovorni urednik kao i osnivač portala TeleSrbija, stručnjak za IKT i entuzijasta za nove tehnologije. Dijana Milutinović je komunikolog sa više od 15 godina iskustva, posvećena IT sektoru i novim tehnologijama.

O portalu

TeleSrbija je vodeći telco news portal u Srbiji i regionu, i predstavlja jedini ovakav stručni medij u Srbiji, sa posvećenom publikom i pažljivo izgrađenim autoritetom. Prateći svetske i domaće trendove u svetu telekomunikacija, mi izveštavamo pravovremeno, tačno i nepristrasno.