fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Apsolutno ključna informacija na ovom podkastu, a i inače – poslata je glasna i nedvosmislena poruka da je Željko Obradović Jedan od Nas i da mora da ostane trener u klubu, dok mu ne dosadi košarka. Pobedili smo Efes u jednoj jako zanimljivoj i emotivnoj EL utakmici i jurimo priključak za play off. Pobedili smo i CedOli, iako se pokazalo da ni kada ubacimo rekordnih 70 poena za poluvreme, to, protiv Zmajčeka, ne garantuje mirnu završnicu. Tata fudbalske igre, the Man of Capuccino, Bibras Natko dao 2 gola Želji iz Pančeva i produžio ugovor na još godinu dana. U jamu idemo sa čela tabele. A rešena je i jedna od najvećih društvenih – 172. Derbi će suditi osnovac Pavle Ilić, uz asistenciju Ćupričanina br.1 u VAR sobi i delegata Vladimira Glođovića (urnebes). Nek grmi sa svih strana!

Za mikrofonima: Gazza, Gogec, Lemzi, Mondo, crk.

trajanje: 130 minuta

———————————-

Pokrenuli smo PATREON, pa ko želi sada može da časti za neko pivo, dodatne sadržaje i/ili tehničke popravke na podcastu:

www.patreon.com/pfchisterical

A ima i opcija za direktne donacije:

paypal.me/partizanhisterical

———————————-

HISTI RADIO MIX br. 83

Twitter: www.twitter.com/pfchisterical
Instagram: www.instagram.com/pfchisterical/
Youtube: www.youtube.com/c/PartizanHistericalPodcast
podcast.rs/show/histerical/

NAPRED PARTIZAN!

NAPOMENA: Ovo je „uradi sam“ podkast u kome navijači Partizana razgovaraju o zbivanjima u svom voljenom klubu. Izneta mišljenja i stavovi su lični, kafanski, i ne predstavljaju stavove bilo koje navijačke grupe, frakcije, dela uprave, radne ili druge organizacije. Nismo insajderi, eksperti, sportski radnici. Apsolutna vernost, ne apsolutna istina. Trudimo se da jezik koji koristimo bude fin književni – možete ga čuti na svakom stadionu i u svakoj sportskoj hali.

Cover foto: @promajasport
Majstor zvuka: crk
Realizacija: Slavko Tatić, zvuk poluprofi, The Replacements & Histi