fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Pokrećemo još jedan taboo! Naša gošća, savjetnik za roditeljstvo Tatjana Kovač (@inspirisanadecom) za nas raskrinkava sindrom nedostatka intimnosti i fenomena „mrtve spavaće sobe“. Otkrijte ključne razloge za nestajanje intimnosti i istražite kako loša komunikacija i nezadovoljene potrebe utiču na parove. Uključite se da biste bolje razumjeli kako nedostatak intimnosti može da poremeti porodično blagostanje.

Zamislite odnos bez intimnosti. Ogromna praznina… Već možete osetiti taj hladan vazduh, zar ne?

Loša komunikacija i neprepoznavanje sopstvenih i partnerovih potreba često vode gubitku intimnosti koja rezultira isčezavanjem polnog nagona. Intimnost nije samo osnova za ljubavne odnose – ona je temelj porodičnog blagostanja.

Ali šta se dešava kada se partneri ‘opuste’? Kada zaborave na vrijeme koje su nekada provodili zajedno? Hladne, prazne bračne sobe postaju sve češća pojava. Strast, čežnja i toplota koje su nekada bile tu sada su samo uspomena.

Gubitak libida nije samo fizički problem. To je gubitak djela sebe, suočavanje sa mračnim stranama koje nas vode ka bjesu, frustraciji i nezadovoljstvu. Rezultat? Otuđenost, od partnera, od sebe, od svega što smo nekada voljeli.

Preljuba se može desiti kad je najmanje očekujemo, pružajući prividnu toplinu. Ali koliko brzo potražimo utočište u njoj, još brže se suočavamo sa poznatim osećajem praznine, da ne pominjemo posledice.

Ali, znate šta? Ne mora biti ovako. Možemo razgovarati, možemo se povezati, ukoliko su namere iskrene.

Pričajmo o intimnosti. Razgovarajmo s ljubavlju.

Prodružite nam se!

🎙O nama:

Misija ovog regionalnog obrazovnog podkasta jeste da osvijetli brilijantne karijere studenata, preduzetnika, istraživača i inventora koji u tišini svog doma, daleko od očiju javnosti, kreiraju sjajne stvari. Cilj Spotlight Podcast-a je međugranična saradnja i kreiranje platforme za networking i stratešku saradnju na svim naučnim poljima. Takođe, sa akademskog nadograđivanja i internacionalnog iskustva polako i stidljivo pokrećemo teme ličnog i profesionalnog razvoja podstičući proaktivnost i preduzetnički duh. U martu 2022. god. smo snimili prvu epizodu i od tada, na našu sreću, entuzijazam i zadovoljstvo, znamo samo za uspjeh.

Voditelj, snimatelj, montažer i izvšni producent je Janko Škuletić, koji je nakon desetogodišnje karijere u oblasti investicija i saradnje sa investitorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bliskog istoka, kao i karijere u bankarstvu, odlučio da se posveti obrazovanju i danas je jedan od vodećih agenata za studentsku mobilnost u regionu Zapadnog Balkana.