fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj epizodi našeg podkasta, ugostili smo Katarinu Ejdus i Natašu Niškanović, dve Novosađanke koje su se upoznale slučajno, otkrile da dele slična životna iskustva i pasije, te započele zajedno svoju priču vezanu za održivost, modu i osnaživanje žena.

Obe su povratnice i obema je boravak u inostranstvu, Bristolu i Rigi, pomogao da bolje identifikuju svoja interesovanja i inspirisao ih da naprave promene u Srbiji na temu socijalnih inovacija i socijalnog preduzetništva. Kruna njihovog rada je Market drugačije mode koji od ove godine postaje Festival drugačije mode – događaj koji slavi inovacije, održivost i kreativnost.

Kako su izgledali njihovi individualni putevi, šta ih je navelo da se bave upravo socijalnim inovacijama i modom i kako vide razvitak ovih pitanja u budućnosti u Srbiji, saznajte slušajući najnoviju epizodu Tačka povratka podkasta!

Kao i do sada, razmenom znanja, iskustava i ideja u okviru ovog kanala nastojaćemo da otvorimo nove mogućnosti za dijalog između dijaspore i Srbije, da se povežemo sa povratnicima, ali i strancima koji stvaraju u Srbiji i promovišemo proces cirkularne migracije a kroz priče koje inspirišu i otkrivaju nove horizonte u Srbiji ali i dijaspori.

#TPPodkast #tačkapovratka #CircularMigration #CirkularnaMigracija #socijalneinovacije #socijalnopreduzeće #održivost #moda #festivaldrugačijemode #womenontheway
*
Više o Festivalu drugačije mode saznajte ovde: https://kulturaimoda.rs/
Sve o Women on the Way pročitajte ovde: https://womenontheway.co/
*
Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook: https://www.facebook.com/tackapovratka
Instagram: https://www.instagram.com/tacka_povratka
Priključite se Viber kanalu „Dijaspora”: http://bit.ly/3uhSB3w