fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov ⁠podkast ⁠koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

U devetoj epizodi smo razgovarali o takmičenju koje je za nama, a koje je podiglo prašine više nego kad su se Rada Manojlović i Milan Stanković razišli – „Pesma za Evroviziju“. Koliko je stručni žiri bio pozvan da prepravlja volju naroda i da li je volja naroda zaista merodavna kada je u pitanju manipulacija emocijama?

Takođe, govorili smo i o trenutno najvećoj opozicionoj ikoni, naravno posle Seke Aleksić – Milanu Topaloviću Topalku. Kako izgleda kada neko, iz dubine duše, kaže šta mu stoji na istoj, te kroz nepunih par sati postane glavna tema društvenih mreža, ali i predsednikovih govora?

Osim toga, dotakli smo se i sukoba na relaciji Anđela Jovanović – Branislav Lečić, kao i komentara koji najčešće prate slučajeve prijavljenih zlostavljanja ili silovanja.

Za sam kraj, osvrnuli smo se i na vesti u nedelji iza nas koje su na nas ostavile najveći utisak.

Novu epizodu podkasta možete da gledate i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Jutjubu.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite,  možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://klub.danas.rs/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima.

A ako Vam je papir ipak draži, možete se pretplatiti i na naše štampano izdanje:

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.danas.rs/pretplata/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hvala što pratite naš rad.