fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov ⁠podkast ⁠koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

U sedmoj epizodi smo razgovarali o temi koja je obeležila prethodne dane kako u novinarskim krugovima, tako i u samoj javnosti, a to je presuda za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije. Kakva se poruka šalje presudom da niko nije kriv, šta se na taj način poručuje ostalim novinarima, ali i kakve veze slučaj Slavka Ćuruvije ima sa slučajem O Džej Simpsona?

Osim toga, dotakli smo se informacije da je srpski glumac Miloš Biković najpre dobio, a potom i izgubio, ulogu u svetski poznatoj seriji „White lotus“ striming servisa HBO, a sve to zbog Ukrajine.

Za sam kraj, ništa manje vremena nismo posvetili ni predstojećem takmičenju „Pesma za Evroviziju“, te smo komentarisali pojedine konkurente za predstavnika na evropskom takmičenju, a o kojima se poslednjih nedelja najviše pričalo.

Novu epizodu podkasta možete da gledate i na ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Jutjubu.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite,  možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://klub.danas.rs/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima.

A ako Vam je papir ipak draži, možete se pretplatiti i na naše štampano izdanje:

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠https://www.danas.rs/pretplata/⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Hvala što pratite naš rad.