fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

„Šta je Danas na meniju?“ je novi Danasov ⁠podkast ⁠koji publici pruža jedinstveni uvid u atmosferu koja vlada u redakciji Danasa. Povod za okupljanje je naručivanje hrane, a dok čekamo da hrana stigne – pretrešćemo aktuelne teme i prokomentarisati ih uz bezbroj digresija.

Pitanje „Šta je Danas na meniju?“ jedno je od ključnih pitanja koje u toku radnog dana postavimo svojim kolegama.

Ono je povod da se na pauzi okupimo i uz omiljenu hranu u opuštenoj atmosferi prodiskutujemo o najnovijim vestima, aktuelnim temama i malo se opustimo od stresa redakcijske svakodnevice.

Upravo je ovo pitanje – „Šta je Danas na meniju?“ poslužilo kao inspiracija za okvir novog koncepta Danas podkasta.

U prvoj epizodi smo razgovarali o kulturi i nekulturi pozorišne i bioskopske publike kod nas, pretresli utiske koje je film ⁠„Čuvari formule“⁠ ostavio na one od nas koji smo ga pogledali, dotakli se najavljenih ⁠koncertnih spektakala⁠ koji će se dogoditi u Beogradu, a pričali smo i o ⁠studentskim karticama⁠, te vas pozivamo da nam pozajmite šezdeset minuta svog života (može i manje ako nas ubrzate, ali ćemo onda baš smešno zvučati).

Novu epizodu podkasta možete da gledate i na ⁠⁠⁠⁠Jutjubu.⁠⁠⁠⁠

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite,  možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

⁠⁠⁠⁠https://klub.danas.rs/⁠⁠⁠⁠

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima.

A ako Vam je papir ipak draži, možete se pretplatiti i na naše štampano izdanje:

⁠⁠⁠⁠https://www.danas.rs/pretplata/⁠⁠⁠⁠

Hvala što pratite naš rad.