fbpx

NBA se vratio, i za sada ne razočarava – sve pršti od košarke u “Diznivorldu” u Orlandu, i željna publika širom planete je već imala priliku da uživa u vrhunskim utakmicama.

Ipak, kao što znate, ovo nije “najobičnija” među NBA sezonama – reč je o izuzetno teškom poduhvatu kako za igrače, tako i za sve ostale zaposlene u NBA, od trenera, preko funkcionera, pa sve do pomoćnog osoblja koje čini sve u njihovoj moći da se stvari odvijaju po planu i programu.

Kako to sve izgleda “iznutra”, imaćete ekskluzivno pravo da saznate od Darka Rajakovića, koji se trenutno nalazi u “mehuru” sa Finiks Sansima. Darko, jedan od pomoćnika u stručnom štabu Montija Vilijamsa, do tančina objašnjava kako je koronavirus prekinula NBA u martu, šta se dešavalo između, i kakvi su svi protokoli na snazi u “Mikijevoj kući” na Floridi.

Drugim rečima, ovo je podkast koji nijedan NBA fanatik ne želi da propusti, jer ne čuje se baš prečesto kako izgleda život u najboljoj profesionalnoj ligi na svetu u ovakvim “vanrednim” okolnostima.

Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične!

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *