fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Ono što je bilo zacrtano, to je i ostvareno. Srbija je prvu fazu takmičenja završila sa 3-0, i sada kreće ono teže. A tamo nas čekaju neki stari drugari!

O Južnom Sudanu sve najlepše, ali nisu bili dovoljno dobri da juče zaustave „plave“. Nikola Jović i Bogdan Bogdanović dirigovali su napadom Srbije, koji ni atletski kapacitetni Afrikanci nisu uspeli da osujete. Ipak se razlika u klasi između dve ekipe osetila na parketu, i tu je bio kraj!

Fokus podkasta je doduše nešto drugo, a to su grupe u ukrštanju. Srbija je dobila ono što se i očekivalo, a to su Italijani i Dominikanska republika. Da li je pravi momenat da se Italijanima vrati milo za drago, pa još sa kamatom po mogućstvu? Ispit ove selekcije je u petak od 10:00, pa da vidimo hoće li i ovaj put Spisu i Polonara moći da pogode ono što su uspeli u prethodna dva puta, ili će im „plavi“ konačno pomrsiti račune.

U drugim grupama isto garantujemo zabavu. Amerikanci i Litvanci mogu „zatvoriti priču“ pobedama u prvom kolu grupe J, dok Crna Gora čeka eventualni kiks baltičke selekcije protiv Grka. U grupi K se Australija bori za goli život protiv Slovenije, i to je susret koji takođe obećava! Na kraju krajeva, ni grupa L nije različita u tome da se četvrtfinalisti mogu rešiti već u petak, jer bi Španija i Kanada pobedama nad Letonijom, tj. Brazilom, overili svoje karte do Manile.

Završnica zaista obećava, a sve što Srbiji treba za početak su dve pobede. Mi verujemo da je to realnost, a da li i jeste, znaćemo u nedelju popodne.

Slušamo se još!