fbpx

Nakon trideset godina, Split će opet uživati u majstorijama jednog srpskog plejmejkera. Zoran Sretenović bio je stub čuvene generacije koja je osvojila tri uzastopne titule evropskog prvaka, a sada na njegovom mestu će se posle duge pauze naći ponovo jedan Srbin – Ilija Đoković!

Bio je to povod da se Ilija “uključi” kod Miloša direktno iz grada pod Marjanom, koji je posle sedam godina opet u jadranskoj eliti. Znamo svi da je teško ostaviti traga u gradu koji toliko živi za fudbal, grada gde su “i pape i dida bili Torcida”, ali Split ipak pamti i puno dobre košarke, pa možda ova sezona napravi preokret u javnom mnjenju.

Ilija priča o svojim počecima u Požarevcu i Jagodini, o dugom stažu u reprezentativnim selekcijama, i kako je reagovao kada mu je Saša Đorđević rekao da će biti član A selekcije tokom kvalifikacija za svetsko prvenstvo 2019.

Naravno, biće i priče kakva su njegova očekivanja od naredne sezone, kako je došlo od njegovog transfera u Split, a Ilija je stigao i da se oproba u malom kvizu specijalno osmišljenom za ovaj podkast.

Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične!

Ostavite odgovor

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *