fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Send us a Text Message.

Od Pinkovih zvezdica, preko brojnih nastupa i hitova sa milionskim pregledima na YouTubeu, do studija Davcast by Oslobođenje, stiže Sergej Pajić.

Ovaj mladi Banjalučanin je napustio svoj rodni grad kako bi u Beogradu pohađao muzičku školu nakon koje je krenuo u potragu za slavom i uspjehom. Da je to bio pun pogodak, dokaz je i njegov posljednji hit u nizu naziva “Day Day”. Iako je tek na početku svoje muzičke karijere, Sergej je već nanizao nekoliko hitova poput „Kad podivljam“, “Kabul”, „Mia Bella“ i „Zašto nisam tvoj“.

Poslije svake kiše izađe sunce, pa tako i u Sergejevom životu, naravno, sve to nakon mnogo uloženog rada i truda jer, osim velikih hitova, njegovu karijeru je obilježilo i nekoliko turbulentnih ljubavnih veza koje se i danas spominju na društvenim mrežama.

Svojevremeno je bio u vezi sa popularnom tiktokerkom Unom Kablar, poznatijom kao Uki Q, ova veza nije imala sretan kraj, baš kao ni ona poslije, sa Sandrom Dedijer. Šta je sada sa ljubavnim životom i cvjetaju li ruže, otkrio je Sergej u novoj epizodi Davcasta.

Support the Show.

Čitajte nas na: https://www.oslobodjenje.ba FB :https://www.facebook.com/oslobodjenjeba IG: https://www.instagram.com/oslobodjenj… Twitter: