Gost naše 18. epizode je Nenad Atanasković – profesionalni kuvar i suvlasnik Thyme lanca restorana.
Ljubav prema kuvanju javila se još pre srednje škole. Nakon srednje Turističke škole u Beogradu, školovanje nastavlja na prestižnoj Le Cordon Blue akademiji u Londonu, koju je završio među najboljima u klasi.
Kroz 10 godina radio je u brojnim restoranima među kojima su Square Nine, hoteli Hyatt Regency u Beogradu i Abu Dabiju, JaM, Escalera…
Privukao je pažnju javnosti učešćem u serijalu Master Chef Srbija, gde je postao jedan od publici najdražih članova žirija.
Nenad je u našem podkastu otkrio više detalja o razvijanju njegove ljubavi prema hrani, školovanju u Londonu, razlici između rada u hotelima i spostvenom restoranu ali i u čemu to sada pronalazi inspiraciju.
Uživajte u slušanju! 🎧
SEFA Talks #018| Nenad Atanasković – chef i suvlasnik Thyme streetfood restorana
Podcast: Play in new window