fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Rezultati izveštaja o položaju i potrebama mladih u Srbiji : : Miljana Pejić | KOMS : : JPJ 121

Miljana Pejić je generalna sekretarka Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS).

Miljana je politikološkinja debaterka i feministkinja. Najviše uživa u direktnom radu sa mladima, ali voli i da istražuje, prati trendove i inovacije i piše opširne analize i izveštaje. Ceni kvalitetnu argumentovanu raspravu više od bilo čega.

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) je savez udruženja mladih i za mlade, osnovan 12. marta 2011. godine. Trenutno je u njegovom članstvu 111 organizacija (udruženja mladih i za mlade).

KOMS predstavlja najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji, čija je misija da razvija nacionalnu omladinsku politiku, zastupajući interese mladih, razvijajući partnerski odnos sa institucijama, međusektorsku i međunarodnu saradnju, kao i da podstiče aktivno učešće mladih i organizacijski razvoj svojih članica.

U skladu sa članom 14. Zakona o mladima, 21. jula 2020. godine Krovnoj organizaciji mladih Srbije priznat je status krovnog saveza, čime je ovaj savez udruženja stekao zakonski status kojim predstavlja i zastupa interese svojih članova, predlaže kandidate za Savet za mlade i učestvuje u procesu izrade i sprovođenja Strategije i drugih dokumenata iz oblasti omladinske politike.

Svoju misiju KOMS sprovodi kroz zagovaranje razvoja mehanizama za učešće mladih u procesima donošenja odluka i kreiranje predloga praktičnih politika u oblastima od značaja za mlade, ali i kroz podsticanje, podršku i promociju participacije mladih, omladinskog organizovanja i umrežavanja, kao i jačanja kapaciteta i organizacione održivosti udruženja mladih i za mlade. KOMS je punopravna članica Evropskog foruma mladih (EYF).

KOMS

http://instagram.com/komsmladi

https://www.tiktok.com/@komsmladi

https://www.facebook.com/KOMSmladi/

https://www.instagram.com/miljana.pejic/

https://www.linkedin.com/in/miljana-peji%C4%87-525989209

– – –  💳  Podržite podkast:

https://www.patreon.com/ivancosic

https://paypal.me/ivancosic

🔗  Pridružite se networking grupi:

https://www.facebook.com/groups/josgrupajedna

Podrži život – pošalji SMS na 5757

– – –  ☕️   Sponzorstvo:

Prvi sponzor podkasta je Beanz kafa. Beanz želi da bogat svet kafe učini pristupačnim svima nama. Njihovu ponudu možete pogledati na linkovima ispod.

https://beanzcafe.co.rs/

https://www.instagram.com/beanzcafe_serbia

https://www.facebook.com/BeanzCafeSerbia/

– – –

Drugi sponzor podkasta je Scandinavian Design Centar, koji osmišljavaju idejna rešenja za Vaš radni prostor sa proizvodima koji su nastali u Skandinaviji s ljubavlju.

https://scandinaviandesign.center/

https://www.instagram.com/scandinavian_design_center/

https://www.facebook.com/scandinaviandesign.center/

– – –

Još podkast jedan je podkast Ivana Ćosića u kojem sa svojim prijateljima razgovara o aktuelnim stvarima iz svakodnevice i poslovnog okruženja.

Podrška:

Hana Kazazović https://cyberbosanka.me/

– – –  👍  Društvene mreže

[ i ] https://www.instagram.com/jospodkastjedan/

[ f ] https://twitter.com/jospodkastjedan/

[ t ] https://www.facebook.com/jospodkastjedan/