fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

REKONEKCIJA: Nauči da se ponovo POVEŽEŠ sa samim sobom! | Nataša Vukoje | Kosmički Putnici #051

🎉🎁IZNENAĐENJE!👇
Za publiku Kosmičkih Putnika smo obezbedili POPUST OD 10% na DVA Natašina programa:

1.Harmony Membership Program
Cena programa je 80e. Uz promo kod: PROMO10 cena se umanjuje za 10%
https://www.natasavukoje.com/harmonym…

2.Individualan rad
Cena programa je 210e. Uz promo kod: PROMO10 cena se umanjuje za 10%
https://www.natasavukoje.com/individu…

☝️VAŽNO: Prilikom popunjavanja forme za prijavu, uplatnicu ili prilikom plaćanja OBAVEZNO je unošenje promo koda kako bi se cena automatski umanjila za navedene programe.
___________________________________________

Nezavisnu produkciju i misiju ovog kanala možete podržati donacijama putem:

Patreon: https://patreon.com/user?u=82075024&u...
PayPal: https://paypal.me/kosmickiputnici?cou...

🧑‍🚀O gošći:

Nataša je praktičar rekonekcije, učitelj kundalini joge i meditacije. Ona je jedna posebna duša koja već preko 12 godina pomaže ljudima širom sveta da unaprede kvalitet života. Autor je brojnih uspešnih kurseva, programa i webinara, kao što su “Razgovori sa sobom”, “Sunday Healing”, “Full Moon”, “Detox vikend” i mnogi drugi.

Razgovor koji sledi je jedan od najemotivnijih i najotvorenijih koji sam do sad vodio u Kosmičkim Putnicima. U njemu je bilo smeha, suza, velike ranjivosti i iskrenosti. On je posvećen temi REKONEKCIJE i REKONEKTIVNOM ISCELJENJU – ali, u suštini, on je priča o Natašinom jedinstvenom putu ka iskrenijem i sretnijem životu. Pričali smo o tome zašto i kako postepeno gubimo sebe i kako nam Rekonekcija pomaže da ponovo uspostavimo konktakt sa samim sobom i da živimo svoju istinu. Definisali smo značenje energetskih blokada koje postoje u svakom od nas i kako možemo da ih otklonimo. Nataša je potpuno otvoreno podelila neke od ličnih blokada i negativnih programa koje je morala da prevaziđe na svom putu ka iskrenom životu i još puno toga.

Ako si se ikad osetili ili se u ovom trenutku osećate zaglavljeno, izgubljeno i otuđeno – ovo je razgovor posvećen svima vama. Njegova suština je da ponudi jednu novu perspektivu neverovatnih mogućnosti i stvarnosti koja čeka na sve nas koji smo spremni da joj krenemo u susret. Znajte da prvi korak ne može da napravi niko umesto vas, ali ova epizoda može da bude sjajna startna tačka kad budete bili spremni da zakoračite. 🌞