fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Rare and Share EP21 | Moj put isceljenja | Snežana Doder | Udruženje obolelih od multiplog mijeloma

Naša sagovornica u 21. epizodi podcasta „Rare and Share“ je Snežana Doder, predsednica Udruženja obolelih od multiplog mijeloma Srbije. Snežana je podelila svoje iskustvo suočavanja sa dijagnozom, kako se izborila sa vestima, koje je promene uvela u svakodnevicu i kako je nakon transplantacije postala kandidatkinja za inovativnu, imunoterapiju koju danas prima.

Osim toga, Snežana se angažovala u radu Udruženja obolelih od multiplog mijeloma Srbije, štaviše – izabrana je za predsednicu i prethodni period vrlo aktivno vodi i animira zajednicu u podizanju kvaliteta života obolelih, ali i članova njihovih porodica.

Podelila je iskustva u vođenju organizacije, prenela nam nešto od planova za budućnost i otvorila teme o kojima se po njenom mišljenju – RETKO priča. Mi smo dobili predloge za naredne epizode podcasta, a vi možete pogledati ovu i podeliti na društvenim mrežama. Više o aktivnostima Udruženja koje vodi Snežana, možete videti na linku: https://mijelom.rs/

– Želimo da teme u vezi sa retkim bolestima približimo ćiroj publici. Znamo i kako. Važno je deliti saznanja, informacije, iskustva.

Sve epizode su snimljene uz kreativnu i tehničku podršku „Retro Digital Agency“, a njihovu web stranicu možete pronaći ovde: www.retrodigital.agency