fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Rakijapod

AutorDejan Veljović

Rakija je život! Sve o našem nacionalnom brendu čućemo od ljudi kojima je rakija u srcu! Destileri, vlasnici destilerija, tehnolozi, novinari, ugostitelji, ljubitelji žestokih pića, naučnici, doktori... Svi zajedno u službi podizanja kulture i vraćanja rakije na pijedestal koji joj pripada.
Hajde da zajedno stvaramo novu istoriju nacije kroz uživanje u piću po kojem smo prepoznatljivi i po kojem smo drugačiji i autentični, autohtoni i moderni u isto vreme.
Rakijapod će promovisati prave vrednosti, Rakiju i njene zaljubljenike, prirodu i tradiciju, ali nećemo zaboraviti ni stvaranje dodatne vrednosti i razvoj Rakije kroz biznis poštujući sve principe ljudskosti, morala i duha našeg naroda!

Rakija u čast lika i dela… Akademska rakija

„Kada ideš i hoćeš da nađeš neke pravce putovanja, ne uspevaš… a kada se osvrneš nazad onda vidiš da taj sled okolnosti dovodi do njih, do onog što zapravo i jesi.“

Sjani Akademski Stefan Dujović otvoreno priča o počecima ne stideći se da kaže svo ono kroz šta prolazi njegova i Pedjina rakija. Adrenalin man sa ushićenjem govori i Kini i kinezima, o njihovoj ekonomiji i o šansama naše rakije na tom tržištu.

Premijera u čast JJ Zmaja i Akademske serije 100… Akaddemska vraća kulturu rakiji. Bravo! Pogledajte i uživajte u mladom i preduzimljivom Stefanu i Akademskoj Rakiji!!!