fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Rajko Grlić je proslavljeni zagrebački scenarista i reditelj, poznat po filmovima „Karaula“, „Ustav republike Hrvatske“, „Štefica Cvek u raljama života“, i mnogim drugim kultnim ostvarenjima. Nedavno je završio snimanje svog poslednjeg filma simboličnog naziva „Svemu dodje kraj“.

Rajko već trideset godina živi u Americi, gde predaje na univerzitetu u Ohaju. U intervjuu za Odomaćene pričamo o njegovom filmskom stvaralastvu, iseljeničkom iskustvu i selidbi devedesetih, kao i o njegovoj knjizi „Neispričane priče“.

U ovoj epizodi pričamo i o holandskom proizvođaču teretnih bicikala koji povlači deset hiljada svojih dvotočkaša jer se… pa, raspadaju, o proleću, Marini Abramović, fešti kao stanju uma, i dešavanjima u našim krajevima u narednih nekoliko nedelja. A karijeralna savetnica Sanja Rakić je tu da nam objasni kako to da su mnoga holandska deca legalno zaposlena.

Dobro došli u drugu sezonu Odomaćenih! U ovoj sezoni, nove emisije izlaze na svake dve nedelje, a na Patreonu ćete ih slušati ranije, i to bez reklama! 

Podržite Odomaćene!