fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Prestanite da TRAŽITE pravog partnera, POSTANITE pravi partner! | Marko i Svetlana Majkić | KP #037

Nezavisnu produkciju i misiju ovog kanala možete podržati donacijama putem:

PayPal: https://paypal.me/kosmickiputnici?cou…
Patreon: https://bit.ly/3rT1HFY

Moj današnji gosti su Marko i Svetlana Majkić.

Da li ste se ikad zapitali šta je to što jedan partnerski odnos čini zdravim, bogatim, kvalitetnim i dugovečnim? Da li ste ikad poželeli da nađete svoju srodnu dušu sa kojom biste mogli da rastete i da se razvijate na svakom planu života? Sasvim sam siguran da se ogroman broj nas prepoznao u ovim pitanjima. Kada zamišljamo idealan partnerski odnos gotovo instiktivno uključujemo drugog partnera kao cilj koji će ispuniti naše želje. Ali zanimljiva je činjenica da je za jedan takav odnos važno da najpre razvijemo zdrav odnos prema samima sebi, odnosno da pre nego što krenemo u potragu za pravim partnerom najpre postanemo pravi partner.

Slobodno mogu da kažem da su moji današnji gosti i na nivou znanja i na nivou ličnog iskustva sjajni primeri jednog takvog odnosa. Oni se zovu Marko i Svetlana Majkić. Oni su pre svega bračni partneri sa četvoro dece, psihoterapeuti transakcione analize pod supervizijom i stručnjaci emocionalne pismenosti. Njihov instagram nalog, na kom potpuno besplatno dele savete i uvide vezano za partnerske odnose, je prava riznica mudrosti i vrednosti koje doslovno mogu da transformišu naša shvatanja i iskustvo partnerskih odnosa.

Šta znači biti deo svesnog partnerstkog odnosa i koje su odlike takvog odnosa, kako možemo da postanemo pravi parntneri pre nego što krenemo da tragamo za drugima, šta zapravo predstavlja ljubav i šta ona nije su samo neke od ključnih tema koja, bilo da ste u partnesrkom odnosu ili u potrazi za istim, će biti vredna svakog uloženog trenutka vaše pažnje i vremena. Ovo vam garantujem. Uživajte 🌞

🔗 LINKOVI IZ OVE EPIZODE:

Zvanični instagram profil:
https://www.instagram.com/psihoterapija_majkic/

Zvaniči veb-sajt:

E book

👇ZAPRATI KOSMIČKE PUTNIKE:

YOUTUBE: / @kosmickiputnici

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kosmicki_pu…

E-MAIL: kosmickiputnici@gmail.com

#psihoterapija #partnerskiodnosi #majkic