fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Дамјан Костовски – магистер по занемарено право, како тоа? Човек преточен во драматургија и режија. Надворешната поддршка значи многу кога од внатре имаш исто така многу. Зборувавме за тоа каде се движиме, а каде мижиме, што се случува со театарот и сцената, која е карпата што ја одмрзнуваме и на каде чекориме. Пиевме газоза наместо боза, во сеќавање и чест на големите имиња што го вајале неговото минато.

Донации

https://www.buymeacoffee.com/prilep4anec

во BTC
bc1qu9alz7qzdyjrpmt8xh27mzknhy4cg3g0s56huz
во ETH
0x3E1E5aB94D4eB960cB4Ade0731Abb5bAe77993A6

Пријатели на подкастот:

Пицерија Таверна
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063883980109
https://www.instagram.com/tavernaclub90/

Стоматолошка ординација ,,Караџоски‘‘
https://www.facebook.com/dr.karadzoski
https://www.instagram.com/karadzoski__dental_office/

New AGE
https://newage.com.mk/

Мое Пазарче
https://www.facebook.com/pazarchemoe

Клуб Калинка
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094320184229

Onyx Cafe & Bar
https://www.facebook.com/CafeBarOnyx

Соработници:
Eлена Ѓорѓиовска
https://www.facebook.com/elena.gorgiovska

Ивана Темелкоска
https://www.facebook.com/ivana.temelkoska
Јосиф Трајкоски
https://www.instagram.com/jozeph.christ/
Менде Младеноски
https://www.facebook.com/mende.mladenoski
Бојан Илиески
https://www.instagram.com/ilieskidp/

П4 Продукција:
Далибор Ивановиќ
https://www.instagram.com/dalibor7ivanovic/
Љупчо Тодороски
https://www.instagram.com/ltx313/
Игор Караџоски
https://www.instagram.com/i_kar/