fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Na meniju nove ŠBB KBB podkast epizode nedeljom sledi „Masterklas o maštanju“ – vodič nam je Jagoda Jovanovič, stand up komičarka, pisac i žena sa stavom i veoma neobičnim i uzbudljivim životom. kako na srpskom tako i na španskom jeziku. Ona je jedinstvena pojava na ovoj vodenoj kugle koja huji svemirom i jedna neobična sugrađanka.

Jagoda je deo trija „Žene koje pričaju“ (ŽKP) kojima ćemo posvetiti naredne tri ŠBB KBB epizode ovog varljivog uzavrelog leta 2023. u hotelskoj sobi 207 na Terazijama u Beogradu.
Na njihovom sajtu za Jagodu kažu:
„Jagoda je bivša diplomatkinja koja je dala otkaz u državnoj firmi i bavi se standap-om i spasavanjem napuštenih pasa sa ulice. Trenutno piše knjigu „Kako da sjebete svoj život u dva jednostavna koraka“.
Živi u Beogradu sa mužem Špancem. ako mislite da je to neobično, čekajte da čujete kako se njihova deca prezivaju. Za neke je Jagoda sila prirode, a za neke budala.
Istina je da Jagoda ni životu ni publici neće ostati dužna.“

U atmosferi društva koja uopšte nije smešna – da li je humor taj koji nam pomaže da spasimo zdrav razUM?
Da li smo zaboravili da se smejemo u ovoj demo verziji države koju vode ljudi operisani od smisla za humor?
Kako se šaliti kada vam pišu strašno uvredljive komentare i otvoreno vas vređaju po komentarima na društvenim mrežama gde se trudite da izmamite osmehe na lice i smeh od srca?
O svemu tome, ali i životu sa suprugom koji dolazi iz Španije, kao i o stand up sceni kod nas i gde se na njoj nalaze devojke – pričamo sa Jagodom u novom izdanju „ŠBB KBB – „Masterklasa o maštanju“ koji poslužujemo premijerno – nedeljom.

Dobrodošli sanjari!
Slušamo se i gledamo na sajtu Nova.rs i YouTube kanalu Nova S.

Dobra priča sledi.