fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Podcast.rs vas poziva na medijski dizajn sprint The Circle Hub Belgrade

Zainteresovani medijski kreativci mogu da se prijave do 22.10.* za Design sprint u Beogradu!
Podkast Podrška je partner projekta „The Circle Hubs“. Projekat uspostavlja osam saradničkih medijskih centara u različitim gradovima širom Evrope, okupljajući kreativce, novinare i medijske preduzetnike u rastućoj međunarodnoj mreži. Već se sedam gradova priključilo, a Beograd ima priliku da postane osmi grad u ovoj inicijativi.  

*rok za prijavu je produžen do 29.10.

U okviru programa organizuje se dvonedeljni Design Sprint u Beogradu od 20. novembra do 1. decembra 2023. Događaj koristi Design thinking metodologiju da se, pre svega analizira medijska scena, a zatim i osmisle medijski projekti koji će zadovoljiti lokalne potrebe. 

„Kao Podkast podrška, radujemo se što smo deo The Circle Hubs inicijative. Verujemo da će biti dragocena za domaću medijsku scenu i da će omogućiti kreativcima, novinarima i medijskim preduzetnicima da unaprede svoje veštine i pristupe. Posebno nam je drago što smo partner za našu zemlju i što je Beograd prepoznat kao mesto okupljanja i razmene ideja koje mogu unaprediti medijsku scenu“ istakao je Vladimir Radinović jedan od osnivača Podkast podrške i platforme Podcast.rs.

Svi zainteresovani novinari, kreativci i preduzetnici koji žele da učestvuju u uspostavljanju centra u gradu nakon Sprint-a mogu se prijaviti do 29.10. Potrebno je da popune obrazac i podele svoje motive za pridruživanje projektu i rad s drugim medijskim profesionalcima na linku https://airtable.com/appVsghB2Na1mQ73P/shrGE5xXCiuwSoqXd 

Uslov za prijavu je dobro vladanje engleskim jezikom (govorni i pisani). Više informacija o Design Sprint-u i The Circle Hubs možete pronaći na: www.thecirclehubs.org