fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Nova epizoda podkasta pod zaštitom Međunarodnog PEN centra, „Dobar loš zao“ će, bez sumnje, biti zapamćena kao istorijska.

Marko Vidojković se, na samom početku emisije, izvinio Aleksandru Vučiću jer ga je opsovao u septembru 2021, a Nenad Kulačin se za to vreme borio sa napadima smeha na nervnoj bazi.

Emisija je nastavljena u uobičajenom maniru, osvrtom na predsednika koji na očigled javnosti puni gaće pred rezolucijom EP, nevešto glumeći da to nije tako.

Posebnu brigu autori su izrazili za državnu bezbednost, imajući u vidu da je doskorašnji šef BIA, Aleksandar Vulin, dobio orden od ruske tajne službe, FSB, posle čega mu se na čelu pojavila reč „izdajnik“.

Gost je, posle nekoliko godina ubeđivanja da je boravak u DLZ prijatan poput služenja vojnog roka, Ranko Pivljanin, urednik „Nova“ novina. Istraumiran Vidojkovićevim izvinjenjem, Pivljanin je odustao od svake namere da vodi ozbiljan razgovor, stoga se cela 288. epizoda DLZ pretvorila u nikada ranije viđen šou, u kome se bez prekida ukrštaju tri potpuno različita smisla za humor, a oboren je i rekord u trostranom upadanju u reč.

Koliko god zvučalo zabavno, fakat je da je jedan od kamermana, u sred snimanja, zaspao.

U Magarećem kutku DJV pokazuje kako se blamirati u programu uživo.