fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Treća epizoda druge sezone podkasta Najopasniji rezultat je pred vama i dok je budete puštali velike su šanse da na TV ekranu pred vama titraju prve utakmice grupne faze Lige šampiona.

O tome je u ovoj epizodi i reč – Saša Ibrulj, Vladimir Novaković, Mihovil Topić i Uroš Jovičić najavljuju novu sezonu najjačeg evropskog takmičenja.

Poslednji put ćemo gledati Ligu šampiona u ovakvom izdanju (ili makar poslednji put u naredne tri godine), pa smo joj posvetili dužnu pažnju. Uz Premijer ligu, Liga šampiona biće jedna od najvažnijih tema čitave druge sezone Najopasnijeg rezultata.

Svaki od naših članova stalne rotacije predstavio je po dve grupe i uz uvodnu priču o svakoj grupi odgovorili smo na veliki broj pitanja koja slušaoci podkasta mogu da postave pred svaku epizodu na Instagram nalogu Najopasnijeg rezutlata.

Naravno, najviše pitanja bilo je u vezi sa grupom u kojoj se nalazi Crvena zvezda, a u ovoj epizodi samo smo se nadovezali na priču o crveno-belima koju smo već snimili u prvoj epizodi. U međuvremenu, tim Baraka Bahara je doživeo dva vezana poraza u domaćem šampionatu i sa mnogo upitnika je otputovao u Mančester.

Tim koji dočekuje srpskog šampiona ima oko sebe najmanje upitnika – Siti je favorit za osvajanje i ovog takmičenja, ali obično se ispostavi tačnim onaj kliše, da je teže sačuvati nešto nego osvojiti.

Vlada je detaljno analizirao grupu u kojoj se nalazi Mančester junajted i grupu u kojoj se nalazi Antverpen. Mihovil posvetio pažnju možda i najuzbudljivijoj grupi u najavi – ona u kojoj su Real, Napoli, Union Berlin i Braga. Saša nas podsetio koje su grupe najdosadnije. Uroš kontroverzno izrekao da grupa u kojoj su PSG, Dortmund, Milan i Njukasl nije „grupa smrti“.

Osim ako smrt ne posmatramo vanfudbalski.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.