fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

🎁Iskoristite POPUST od 10% za upis u Rainbow Garden Akademiju Svjesne Evolucije!
KOD ZA POPUST: kosmickiputnici10
Unesite KOD u sekciji „PORUKA“ na ovom linku: https://rainbowgarden.space/akademija/

Nezavisnu produkciju i misiju ovog kanala možete podržati donacijama putem:

Patreon: https://patreon.com/user?u=82075024&u…
PayPal: https://paypal.me/kosmickiputnici?cou…

🧑‍🚀O Gostu:

Moj današnji gost se zove Tomislav Mađar.
Oduvek sam verovao da se među nama šetaju bića koja likom podsećaju na ljude, ali koja su u suštini čarobnjaci poslati da služe kolektivnom buđenju čovečanstva – moj današnji gost je jedan od tih čarobnjaka. Tomislav je osnivač „Rainbow Garden Akademije svesne evolucije“ i „Škole svesnog kuhanja“. Takođe, on je magistar psihologije, višestruki prvak u džudu u Hrvatskoj i organizator mnogih seminara i radionica na temu kreativnog pristupa ličnom razvoju.

Epizoda koja sledi posvećena je temi svesne evolucije, koja, u slučaju Tomislavovog rada, počinje od svesnog kuvanja. Po Tomislavovom mišljenju, hrana nije samo gorivo koje ima funkciju da nas mehanički preveze od jednog dana do sledećeg – ona je putokaz koji može da nas povede od stanja usnulosti do prosvetljenja. U ovoj epizodi smo veoma detaljno i duboko uronili u teme kao što su: MAKROBIOTIKA, zdrava ishrana, duhovnost, lični razvoj, svest i prosvetljenje.

Pričali smo i o tome kako pažljivim kombinovanjem različitih namirnica možemo da harmonizujemo rad naših organa i kako se to odražava na našu svest. Meni je izuzetno bio zanimljiv deo kada me je Tomislav uputio u to da su različite namirnice inkarnirani duhovi prirode u fizičkoj formi s kojima mi kroz ishranu komuniciramo. Savetujem vam da pripremite olovku i papir, zato što neki od „recepata“ drastično mogu da ubrzaju proces evolucije svesti, koji nam je kako individualno, tako i kolektivno, više nego neophodan. Uživajte! 🌞

🔗 LINKOVI IZ OVE EPIZODE:

Zvanični veb sajt Raibow Garden Akademije Svjesne Evolucije:

AKADEMIJA SVJESNE EVOLUCIJE

Zvanični instagram nalog Tomislava Mađara:
https://www.instagram.com/rainbowgarden.space/

📖 Knjiga: „MAKROBIOTIKA ILI UMEĆE PODMLAĐIVANJA I DUGOVEČNOSTI“ – Žorž Osava