fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Rakijapod

AutorDejan Veljović

Rakija je život! Sve o našem nacionalnom brendu čućemo od ljudi kojima je rakija u srcu! Destileri, vlasnici destilerija, tehnolozi, novinari, ugostitelji, ljubitelji žestokih pića, naučnici, doktori... Svi zajedno u službi podizanja kulture i vraćanja rakije na pijedestal koji joj pripada.
Hajde da zajedno stvaramo novu istoriju nacije kroz uživanje u piću po kojem smo prepoznatljivi i po kojem smo drugačiji i autentični, autohtoni i moderni u isto vreme.
Rakijapod će promovisati prave vrednosti, Rakiju i njene zaljubljenike, prirodu i tradiciju, ali nećemo zaboraviti ni stvaranje dodatne vrednosti i razvoj Rakije kroz biznis poštujući sve principe ljudskosti, morala i duha našeg naroda!

Novogodišnji specijal sa predsednikom Udruženja Šumadijska rakija… sjajni Aleksandar Stanković

Sjajni Aleksandar Stanković, lider i vizionar preuzeo je funkciju predsednika udruženja Šumadijska rakija u februaru 2023. godine. Odmah je krenuo u akciju. Njegovo poimanje rakije i udruživnja je svetao primer na našoj rakijskoj sceni. Naravno, Aca kao lider 5. nivoa je veoma skroman i nenametljiv… ali dela govore. .