fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Bojana Bjeljac jedna je od nas! Ovako nešto često čujemo u svijetu nogometa jer je tipični nogometni žargon. Ali hrvatska maratonka bh. korijena zaista i jeste jedna od nas – svih koji se bave rekreativnim trčanjem jer je svoju trkačku karijeru započela sasvim slučajno.

Počela je joggirati tek onako da se bavi nekakvom rekreacijom.

Kroz godinu, dvije, rekreativnog bavljenja trčanjem sa svojim prijateljima, iako bez ozbiljnog treninga, određeni rezultati su pokazali da tu ima nešto.

Sve ostalo nije ni povijest ni legenda nego je rad, rad i rad. I još mnogo toga, a to ćete moći lijepo da saznate u nekih tridesetak efektivnih minuta podcasta.

Netipična atletičarka koja je za uspjehe što sada postiže relativno kasno započela sa ozbiljnim treniranjem, ali svejedno je stigla jako daleko i uskoro će zaokružiti deceniju bavljenja trčanjem. U tih desetak godina je oborila mnogo rekorda i nastupala na velikim natjecanjima poput Olimpijskih igara u Japanu prošle godine.

Bojana Bjeljac u MT Podcastu govori o počecima, prelasku pod hrvatsku zastavu, planovima, treninzima, Keniji i svemu onome što vas zasigurno zanima.

Ne zaboravite se pretplatiti na naš Youtube kanal ili na podcast platforme na kojima nas slušate.