fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

Miroslav Vujović Graforidža – dizajner, arhitekta, satiričar, plivač i trener | Fusnota podkast 13

Miroslav Vujović Graforidža je jedan od scenarista emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem i autora na satiričnom portalu Njuz.net, gde radi kao dizajner. Videli ste ga da sa Kesićem svira gitaru, ali ono što verovatno ne znate o njemu da je na veteranskom državnom prvenstvu Srbije 2017. osvojio 6 medalja za 80 minuta. Učestvovao je na 3 Evropska prvenstva i na 1 Svetskom prvenstvu u masters konkurenciji. Pored Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, gde je potom nekoliko godina bio asistent – demonstrator, završio je i Višu trenersku školu. Jedno vreme bio je trener mlađim kategorijama. Grafičkim dizajnom počeo je da se bavi slučajno, a njegovi radovi bili su u prestižnim svetskim časopisima za dizajn i osvajali renomirane nagrade. Autor je projekta Logo a Day, u okviru koga je za 100 dana objavljivao po logotip dnevno. Tvorac Youtube kanala Suflermen i modnog brenda Almost Original. Za novu godinu kupio je sebi klavir. Znam, sada se i ti pitaš: koliko talenata, zapravo, ima Grafa?

OSVOJI KNJIGU „Razmisli još jednom“ Adama Granta u izdanju Lagune. Napiši u komentaru ispod šta te je to iz ovog razgovora podstaklo da se preispitaš i razmisliš još jednom. Nagrađivanje traje 7 dana (do 3. aprila 2022.) i važi za teritoriju Srbije. Dva autora najzanimljivijih komentara biće nagrađena po primerkom knjige.
______________
Podkast je projekat Fondacije Dva 37. Šta je *fusnota i kako možeš da podržiš podkast

Dobrodošli u *fusnota podkast

Pridruži se kružoku Multipotencijalisti https://bit.ly/fbmultipotencijalisti

Prati Alex na Instagramu
https://www.instagram.com/alex5rovski
__________________
AMIKO PODKASTA: Zühlke – empowering ideas!
ZUHLKE je globalni provajder inovativnih usluga. Mi čvrsto verujemo da su inovacije i tehnologija pozitivna snaga promena za biznis i za društvo, i podržavamo napore naših klijenata da osmisle i stvore održivu budućnost. Realizujemo ideje i kreiramo nove poslovne modele za svoje klijente razvijajući usluge i proizvode zasnovane na novim tehnologijama – od početne vizije do krajnje upotrebe. Kao kompaniji koja je strateški posvećena ulaganju u rast i razvoj ljudi, izuzetno nam je drago što smo u prilici da podržimo podkast koji promoviše iste vrednosti. Saznajte više o Zuhlkeu https://bit.ly/3hG4WZ5

KROJAČEVA ŠKOLA je provereno udobno i sigurno online mesto za multipotencijaliste, ljude kojima je znanje strast, za one koji streme promeni karijere i ličnom razvoju. Kvalitetni online kursevi koji ostaju trajno dostupni, stručnjaci sa iskustvom u transferu znanja i 100% video lekcije. Uz promo kod FUSNOTA imate 20% popusta na sve kurseve.
https://www.krojacevaskola.com/

Muzika za špicu: Sanja Stevanov