fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

🎧 Korisni saveti za izbegavanje visokih računa u romingu | TeleSrbija podcast 🎧

U ovoj epizodi TeleSrbija podcasta, Dijana i Milan pričaju o različitim vrstama ponuda za internet u romingu. Od običnih pripejd kartica u državi u kojoj putujete, preko specijalizovanih eSIM kartica za roming internet, sve do roming ponude domaćih mobilnih operatora za pripejd, kao i za postpejd korisnike.

Kako da izbegnete neplanirane troškove u romingu? Kako da kontrolišete svoju potrošnju? Koje alate Vaš mobilni telefon ima na raspolaganju za praćenje i kontrolu potrošnje u romingu? Sve ovo i mnogo više, saznaćete u ovoj epizodi TeleSrbija podcasta! Da Vas na kraju letovanja ne bi dočekao neplanirani račun, jer 1 MB bez dodatka je 1000 dinara, obavezno pogledajte ovu epizodu!

Pretplatite se na naš kanal i aktivirajte zvonce da ne biste propustili nijednu novu epizodu TeleSrbija podcasta!

Voditelji

Milan Kragujević je glavni i odgovorni urednik kao i osnivač portala TeleSrbija, stručnjak za IKT i entuzijasta za nove tehnologije. Dijana Milutinović je komunikolog sa više od 15 godina iskustva, posvećena IT sektoru i novim tehnologijama.

O portalu

TeleSrbija je vodeći telco news portal u Srbiji i regionu, i predstavlja jedini ovakav stručni medij u Srbiji, sa posvećenom publikom i pažljivo izgrađenim autoritetom. Prateći svetske i domaće trendove u svetu telekomunikacija, mi izveštavamo pravovremeno, tačno i nepristrasno.