fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj dinamičnoj epizodi podcasta „Kava&Rakija“, imamo čast da ugostimo legendu automobilskog sporta, Milovana Mikicu Vesnića. U prijatnoj i opuštenoj atmosferi, Mikica deli priče iz svoje bogate karijere, uz kafu i rakiju, otkrivajući nam što ga motiviše i zašto strastveno voli brdske trke.

Razgovaramo o njegovim impresivnim dostignućima i medaljama koje je osvojio tokom godina, pružajući nam uvid u discipline, strategije i mentalnu snagu potrebnu za uspeh u ovom izazovnom sportu. Mikica takođe govori o evoluciji automobilske industrije, poredeći kvalitet i performanse današnjih automobila sa onima iz prošlosti, pružajući fascinantne tehničke detalje koji će zainteresovati ljubitelje automobila.

Osim toga, dotičemo se važnih tema kao što su bezbednost u saobraćaju, izazovi sa kojima se suočavaju vozači i pešaci, te kako se auto-sport može koristiti kao platforma za promociju bezbednosti na putevima.

Epizoda je puna anegdota, saveta i dubokih razmišljanja, što je čini ne samo obaveznom za fanove auto-sporta, već i za sve one koji cene uzbudljive priče o strasti, posvećenosti i uspehu. Mikica Vesnić, kao priznati as u svetu automobilizma, otkriva nam slojeve svoje ličnosti i profesionalnog puta koji su mnogo više od brzine i oktana.

Pridružite nam se u ovoj avanturi punoj adrenalina, emocija i nezaboravnih priča, u novoj epizodi „Kava&Rakija“ sa Mikicom Vesnićem!