fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U ovoj uzbudljivoj epizodi imamo čast da ugostimo Nikolu Sretenovića, neustrašivog istraživača i avanturistu, koji će nas povesti na neverovatna putovanja i avanture. Nikola će podeliti svoje iskustvo pomorskih avantura, gde je upoznao lokalne kulture i suočio se sa opasnostima od pirata, oluja i lošeg vremena. Takođe će nam ispričati o svom radu u Gorskoj službi i drugim zanimljivim interesovanjima.

Pripremite se da budete oduševljeni i inspirisani dok slušate Nikolinu priču. Ako ste ljubitelj avantura i istraživanja, ne propustite ovu epizodu. Pratite naš kanal kako biste ostali u toku sa svim uzbudljivim gostima i pričama koje vam donosimo.

Uživajte u još jednom uzbudljivom putovanju uz Kava & Rakija podkast!

Kava & Rakiјa:
https://www.instagram.com/kavarakijapodkast/https://www.tiktok.com/@kavarakijapodkasthttps://open.spotify.com/show/70yh812qxwOHavFwyU5cEehttps://www.facebook.com/profile.php?id=100090409973130https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy9kYjQzMzg5NC9wb2RjYXN0L3Jzcwhttps://anchor.fm/kava–rakija-podkashttps://anchor.fm/s/db433894/podcast/rsshttps://radiopublic.com/kava-i-rakija-6BDLPZhttps://anchor.fm/s/db433894/podcast/rss

Voditelji Branko Kujundžić i Bojan Purić
https://www.facebook.com/djqbofficialhttps://www.instagram.com/qbed.records/https://www.linkedin.com/in/bojanpuric/

Gost
https://www.instagram.com/fin_decko_haklberi/https://www.facebook.com/nikola.sretenovic2

Snimano u RIS HUB Užice

Početna

Kamera i montaža Igor Đorđević
https://www.facebook.com/igydj#podkast #balkan #kavarakijapodkast