fbpx
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
Search in posts
Search in pages

U najnovijoj epizodi podkasta, vodim vas na jedno neobično i možda malo neprijatno putovanje u svet zaboravljenih informacija – a sve počinje sa jednom knjigom koju sam, kako se ispostavilo, već pročitao, ali potpuno zaboravio!

Prvo sam mislio da samnom nešto nije u redu ali sam shvatio da nije samo moje pamćenje u pitanju. Koliko ste vi knjiga pročitali i zatim zaboravili? U ovoj epizodi, želim da s vama podelim strategije i taktike koje će vam pomoći da ne samo pročitate, već i zadržite znanje koje ste stekli.

Saznaćete kako možemo programirati naš mozak da traži odgovore i rešenja dok čitamo, kako da kreiramo snažne veze sa materijalom i kako da usporimo proces zaboravljanja kroz pažljivo osmišljen proces učenja i ponavljanja.

Verujem da će vam ovaj novi pristup čitanju otvoriti svet bogatijeg razumevanja i dubljeg uvida

S nestrpljenjem iščekujem da čujem kako vam ove tehnike mogu pomoći da transformišete vaše iskustvo čitanja.

Alati za pisanje beleški koje sam pominjao u videu su NOTION, OBSIDIAN i CRAFT. Ima ih još puno, ali ove tri sam lično koristio i mogu da potvrdim da su odlične.

This is a public episode. If you would like to discuss this with other subscribers or get access to bonus episodes, visit ivanbildi.substack.com